Vihdoin on saatu moottorinkanteen uudet pultit. 80 euroa valmistaja niistä veloitti, toivottavasti moottori saadaan näillä pulteilla nyt takaisin toimivaksi. Olisi hyvä saada moottori korjattua ennen veneen kuljetusta talvitelakalle Airiston aalloilla.

Viikonloppu meni purjehtien. Parainen - Stenskär (Gullkronan eteläpuolella) - Parainen.´

209799.jpg
Stenskärissä, laiturissa tällä kertaa

Mukava lounaistuuli pakotti purjehtimaan kunnon kryssiä menomatkan ja tulomatkalla mukava myötäinen tuuditti matkaa, niin mukavasti että jopa eräs lossi antoi Juliannalle tietä.

Vaikuttaa siltä että mennyt viikonloppu lienee viimeisin purjehdusviikonloppu näillä näkymin, pari seuraavaa viikkoa on muita menoja ja kohta onkin jo veneen noston aika. Nopeasti se kesä meni, vähän liian nopeasti. Upea purjehduskesä kyllä oli, olisi voinut purjehtia varmasti puolet enemmänkin ilman konerikkoa. Pieni 3,5 heppainen perämoottori ei riitä vahvistukseksi oikeen pidemmille matkoille. Mutta tämmöisille parin päivän minireissuille se on juurikin sopiva.

Kesän aikana on opittu todella paljon purjehtimisesta ja veneistä. Kaikki purjeet ovat käyneet ylhäällä ja haaveissa onkin vähän spinnun hommaaminen Juliannalle...katsotaan miltä rahatilanne näyttää ensi keväänä. On opeteltu reivaamaan ja rantautumaan mitä ihmeellisimpiin paikkoihin. Kivillä ei olla käyty kertaakaan (ellei nyt pientä naarmua eräässä rannassa lasketa) ja kokemusta sekä rohkeutta on tullut roimasti lisää.