Juliannan talvipeite poistettiin tänään. Telakalla oli pirusti tohinaa, ja monta venettä oli jo laskettu veteenkin. Paraikaakin oli lasku menossa.

Veneemme oli säilynyt oikein hyvin talven yli. Valitettavasti nyt alkaa se rankin remonttiosio. Moottorissa ei siis pysy paineet joten siitä ei saa ihan kaikkea irti ja sisätilan lämppärikin rupesi oikuttelemaan syksyllä. Käytiin Bauhausissa muilla asioilla ja siellä oli kaveri esittelemässä Tohatsun perämoottoreita. Pienin oli sama kun meillä (3,5) ja ihan saman näköinenkin vaikka upouusi. Kertoi että kaksitahtisista perämoottoreista ollaan luopumassa ihan kokonaan kun eivät pysty alittamaan jotain uusia päästömääräyksiä.

No, tämä oli odotettavissa...joskus se remonttikin on pakko aloittaa. Harkitaan vakavasti myös kokonaan uuden dieseliin vaihtamista mutta on se senverta iso kustannus että mielellään yrittäis kuitenkin vielä vähän korjailla vanhaa ja muutaman vuoden sen kanssa vielä pelata...

Pohja on paikkamaalattava mutta raidat on maalattava kokonaan. Rouva pesi pohjaa syksyllä paineilmapesurilla ja pikkasen liian läheltä...tai sit maali oli vain elämänsä päässä.

No, hitosti hommia eessä koko toukokuun.