12.7 syntyi Juliannan miehistöön uusi jäsen jonka vuoksi veneilyt ovat olleet vähissä. Kävimme kuitenkin 6-11.8 hieman kokeilemassa veneasumista uuden asukkaan kanssa seuran saaressa. Kotimatkalla päästiin jo kunnolla purjehtimaankin.

 

Tässä poseeraa uusi tulokas hienoissa Hokkan pelastusliiveissä. Pienokainen viihtyi veneessä hyvin, nukkui pitkät yö- ja päiväunet omassa kopassaan ja hereilläollessa istuskeli sitloodassa sinne varta vasten ostamassamme autokaukalossa.

Pieni on tietenkin kaikkien kanssaveneilijöiden suosikki, ja tänä kesänä hienosti pärjätäänkin kun hän ei vielä liiku juuri ollenkaan. Veneily kuitenkin jää aika vähäiseksi.

Hieman ennen syntymää käytiin tekemässä päiväreissu Höglandin saareen jossa rantautuminen tuotti ongelmia. Matalalla oleva vesi ja laituriin kylkikiinityksellä jäänyt moottorivene jätti meille liian vähän tilaa kallion vieressä ja viimeisillään ollut rouva ei juurikaan uskaltanut riskejä ottaa. No, onnistuihan se kiinnittäytyminen lopulta ja päiväretki oli mukava kun päästiin purjehtimaankin.

Elokuussa tosiaan sitten saarireissu josta tarttui mustikkaakin useita litroja mukaan:)

Jää nähtäväksi että kuinka monta reissua vielä tehdään. Lomat on ohitse ja säät alkavat kylmenemään, pieni tarvitsee lämmintä vanhempiaan enemmän.

Oikein mukavaa loppukesää kanssaveneilijöille!