Uudelleenasennettu kansi tiivisteineen ei pidä ja tilasimme uudet ruuvit ruotsista. Myyjä ei ole vastannut s-postiin ja tilauksesta alkaa olla jo viikkoja. Saas nähdä saadaanko koko konetta enää tänä kesänä kuntoon.

Sunnuntaina 27.8 käytiin tekemässä päiväpurjehdus. Säähän oli ukonilmainen ja sadettakin oli vähän lupailtu. Pääsimme purjeilla tosi hyvin. Pienet ukkosrintamat menivät koko ajan ylitsemme ja välillä jopa päätettiin ankkuroitua ja odottaa josko menisivät ohitse. Oli mielenkiintoista kokeilla kahdella ankkurilla ankkuroitumista rantaan. Takana oleva iso ankkuri ei tuntunut pitävät kun taas edessä oleva pieni ankkuri piti.

Kävimme veneellä aikaisemminkin hakemassa mallipultin (isäntä kierteli pulttikauppoja josko löytyisi oikean kokoinen täältä suomenmaalta ettei tarttis ruotsista tilata - ei muuten lyötyny ku kalliina mittatilaustyönä) ja samalla pestiin kesäreissussa likaantuneen Juliannan kyljet. Vihreää levää oli tullut tosi paljon ja oli tosi vaikea saada se pestyä...toivottavasti pesuaine ei vienyt kaikkea keväällä levittämäämme vahaa.

Näin se näyttää syksy tulevan tänne saaristomerelle. Kamalasti tekisi mieli vielä ottaa joku vapaapäivä ja tehdä yksi pidennetty viikonloppupurjehdus, mutta ison moottorin ollessa rikki ei oikeen uskalla kovin pitkälle lähteä.